Avís Legal

Avís Legal

1. Informació per a donar Compliment a la Llei 34/2002 d’11 de juliol (Art. 9 i 10)
Titular: La Costa, Estratègia & Comunicació SLU
Adreça: C/ Auladell 14, 6º 4º. 08173 Sant Cugat del Vallès
Contacte: 933 103 888

info@lacosta.cat

El domini www.lacosta.cat és propietat de La Costa, Estratègia & Comunicació SLU amb CIF B02915478.

 

Política de Propietat Intel·lectual

La Costa Comunicació no pot assumir ninguna responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a les pàgines d’Internet de www.lacosta.cat. Amb els límits establerts a la llei, La Costa Comunicació no assumeix ninguna responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen a les seves planes d’Internet.

Els continguts i informació de las pàgines web de www.lacosta.cat poden estar elaborats pel personal de La Costa Comunicació. Per tant, els continguts i informació de les seves pàgines no vinculen a La Costa Comunicació, ni constitueixen oficialment les seves opinions, doncs La Costa Comunicació es limita a posar els mitjans tècnics i canalitzar les opinions dels diferents col·laboradors.

Les pàgines d’Internet de www.lacosta.cat poden contenir enllaços a altres pàgines de tercers que La Costa Comunicació no està en condicions de controlar. Per tant, La Costa Comunicació no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer a les pàgines de tercers.
Els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos a www.lacosta.cat són propietat exclusiva de La Costa Comunicació o dels seus propietaris. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de La Costa Comunicació.