Deltebre Dansa 2024

Data

Del 8 al 21 de juliol

Lloc

Deltebre

Contacte de premsa

sandra@lacosta.cat

Del 8 al 21 de juliol se celebra la 19a edició del Festival Deltebre Dansa convertit en un referent internacional de la dansa, el circ i les arts escèniques. Quinze dies d’intensitat artística al Parc Natural del Delta de l’Ebre on milers de persones i centenars d’artistes d’arreu del món es reuneixen per conviure i viure una experiència singular, d’avantguarda, multicultural i de gran qualitat artística i humana.

Sota el lema “Hit the floor. Shake the world!” aquesta edició posa de relleu la importància de la dansa i el moviment per a sacsejar-ho tot i aportar canvis i millores a nivell individual i col·lectiu.

El Festival és un espai on estudiants i professionals de dansa i circ poden experimentar els llenguatges del moviment; on desaprendre per a continuar aprenent i, sobretot, un moment per a celebrar el moviment. Un festival pensat, també, per al públic, per als qui estimen les arts escèniques, la dansa i per als qui les volen descobrir.

Aquesta edició de Deltebre Dansa acollirà a més de 75 artistes, prop de 50 espectacles i s’esperen prop de 10.000 assistents.