RESET!

Data

Juny 2024

Contacte de premsa

sandra@lacosta.cat

Neix l'Atles de la cultura i els mitjans de comunicació, la primera cartografia de l'ecosistema cultural i mediàtic independent a Europa, al voltant dels valors compartits de pluralisme, diversitat, igualtat i sostenibilitat ambiental i laboral, en una economia inclusiva i circular.

L'obra és una extensa labor editorial sense precedents en el panorama editorial cultural, i el seu objectiu és tant explorar situacions específiques a tot el continent en una primera col·lecció d'articles, entrevistes i retrats variats dividits en 8 volums temàtics (Part 1), com advocar, en la seva segona i darrera publicació, per millores i desenvolupament en els sistemes de finançament i en els processos de reconeixement de les estructures culturals i mediàtiques independents a escala europea (Part 2).

L'Atles ha estat portat a terme durant anys per Reset!, la xarxa europea constituïda el 2022 per Arty Farty (Lyon) i recolzada pel programa Europa Creativa.

Els membres espanyols de Reset! són Mutek ES, Whisper Not Agency, Femnoise i Paral·lel 62 de Barcelona, Flumi, Fundación Uxío Novoneyra de Lugo i Rockanrolla Producciones de Sevilla.